Voorgerechten

Opgerold staat netjes €13,50
Asperge opgerold in Rundercarpaccio met basilicum crème, Old Amsterdam en pijnboompitjes
’T Neusje van de asperge €11,95
Dun gesneden huisgemarineerde zalm op pluksla met asperges en citrus dressing
Het witte goud €6,95
Licht gebonden aspergesoep met aspergelinten
Geheugen als een garnaal €12,50
Roergebakken asperges op oosterse wijze met noodles en gefrituurde scampi’s in tempura
Eten als een koning €17,50
Proeverij van bovengenoemde voorgerechten

Hoofdgerechten

De Koningin der groenten €29,50
Tournedos “gegrilde biefstuk van de runderhaas” (180gr) met asperges en Hollandaisesaus
Koningsmaal €27,50
Gegrilde kalfs-Ribeye op asperges, bitterbal van kalfszwezerik en truffel met knoflookjus
Een visje uitgooien €26,50
Zacht gegaarde verse zalmfilet met asperges en Hollandaisesaus
Als supplement te bestellen: €8,50
Asperges (5st) met Hollandaisesaus, gefrituurd ei en bijpassend garnituur

Deze hoofgerechten worden geserveerd met een gefrituurd ei en gebakken krieltjes

Wijn advies: Pinot Blanc (2015)

per glas           €  4,95
per fles            €27,50

info@bistrodekruidentuin.nl | 0546-631210 | Harderbergerweg 105 | 7678 VR Geesteren