Voorgerechten

Waar rook is, is vuur

Rundercarpaccio met basilicum crème, pijnboompitten, aceto balsamico en Old Amsterdam €13,95
Ook te bestellen als XXL carpaccio €19,95

Neusje van de zalm

Frisse salade met gerookte zalm, asperges en gefrituurde garnalen €12,95

Oude koeien uit de sloot halen

Zacht gegaarde en dun gesneden Black Angus beef, gemengde sla, 2 bitterballen van zwezerik en truffel mayonaise €13,50

Japans grapje 😉

Keuze uit : Verse sushirol met komkommer en geflambeerde zalm of gefrituurde torpedo garnaal. €12,50


In het wilde weg

Salade van gerookte Wildzwijnsham met gefrituurde kastanje champignon en een dressing van cranberries   €12,50

vegatarisch Als champignons uit de grond schieten

Champignons gegratineerd in romige kaassaus met crostini   €10,95

Geheugen als een garnaal

Krokant gebakken gamba’ s in knoflookolie met peper en ui €12,95

Proeverij De Kruidentuin | Proeverij van voorgerechten

Rundercarpaccio, verse sushi, gegratineerde champignon
en een soepje
€14,95

Lik oe vingers

Van de “houtskoolgrill” gemarineerde en gegrilde spareribs (500 gr.) €11,95

Soepen

vegatarisch “T zonnetje in huis

Licht gebonden pomodori tomatensoep met croutons van knoflook €7,50

vegatarisch Tranen met tuiten

Bourgondische uiensoep met een krokant kaasbroodje €7,50

vegatarisch In de soep laten lopen

Romige pompoen/ pastinaak soep met groente parels  €7,95

Hoofdgerechten

Een goede draai

Tournedos “Gegrilde Biefstuk van de runderhaas” (220 gr.) met gebakken ui, champignons en eigen jus €31,50

Het roer om

Lady tournedos “gegrilde biefstuk van de runderhaas” (180 gr.) met gebakken ui, champignons en eigen jus €28,50

Als het Kalf verdronken is

Gegrilde kalfs entrecôte op aardappelmousseline, ratatouille, kruidenjus en bitterbal van zwezerik en truffel €24,95

Op de hooizolder

Van de “houtskool” gegrilde Lamsrack met een jus van knoflook en kruiden €31,50

Een veeg uit de pan krijgen

Stoofpotje van black angus met aardappelmousseline appel-peer compote €25,95

Hoofdgerechten van de houtskoolgrill

Mixed Grill De Kruidentuin

Luxe mixed grill van tournedos, spareribs en kalfs-entrecôte €25,95

Oogje in ‘t Zeil

Gegrilde Hollandse runder ribeye met pepersaus (ca 300 gr.) €28,50
Onze rib-eye heeft een oogappeltje van smaakvol vet

Haasje repje

Gegrilde varkenshaas met champignonroomsaus €22,50

De Krachtpatser

Runder t-bone van de grill met pepersaus en kruidenboter  €32,00

Het bijltje erbij neergooien

Gegrilde kalfs Tomahawk steak met pepersaus en kruidenboter (ca 750 gr.)  €39,50

Grillmaster

Voor de echte vleesliefhebber, Twentse rib-eye black angus (ca 300 gr.) met pepersaus en kruidenboter.
Ook deze master heeft een oogappeltje van smaakvol vet €34,50

Fall of the bone

Van de houtskoolgrill gemarineerde spareribs met aioli knoflookmayonaise (ca 750 gr.) €21,95

Fall of the bone XL

Van de houtskoolgrill gemarineerde spareribs met aioli knoflookmayonaise (ca 1 KG.) €24,50

Oale boer’n hap

Krokant gebakken schnitzel in plantaardige olie met champignon, spek en ui €19,95

Kruidentuin chef ’s special

Verrassingsmix van de gril      €32,50 p.p.
v.a. 2 personen te bestellen

Al onze gerechten worden geserveerd met friet, warme groenten en mayonaise

Als supplementen te bestellen

Bitterbal van zwezerik en truffel (3 st.) €4,95
Friet met truffelmayonaise en Grana Padano kaas €3,95
Gamba pil pil (3st.) € 5,95



Visgerechten

Boter bij de vis

In roomboter gebakken tongfilets met risotto en kaassaus €24,50

Kapiteinsmaal

Trio van vis met gebakken zalm, tongfilet en een spiesje van gebakken gamba’s €26,50

Vegetarisch gerechten

Geen vis, geen vlees

Risotto, aardappelmousseline, saus van Grana Padano,
groente en een bitterbal van Old Amsterdam  €22,95

Dimitri Special

Pasta met knoflookolie, peper, ui en Grana Padano €21,95

Al onze gerechten worden geserveerd met friet, warme groente en mayonaise.

Desserts

Er geen chocola van kunnen maken

“Bombe” de kruidentuin op verrassende wijze gepresenteerd €8,95

Yoghurt in de klompen hebben

Hangop van Griekse yoghurt met honing en gekarameliseerde noten  €8,50

Afbrander

Crème brulee van vanille, aan tafel gebrand
met rietsuiker en vanille-roomijs €8,95

Coupe de Kruidentuin

3 bollen vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom €8,50

Proeverij

Proeverij van lekkernijen uit eigen keuken €9,95

Grand Dessert XL

Proeverij XL van lekkernijen uit eigen keuken inclusief mini chocolade bombe (te bestellen vanaf 2 personen)  €11,95

Desserts keuze menu

Dame blanche met warme chocoladesaus
Crème brûlée van vanille en vanille ijs
Hangop van Griekse yoghurt met honing en noten
koffie, thee of cappuccino

info@bistrodekruidentuin.nl | 0546 631 210 | Vinckenweg 83 | 7678 TA Geesteren