Voorgerechten

Waar rook is, is vuur

Rundercarpaccio met basilicum crème, pijnboompitten, aceto balsamico en Old Amsterdam €12,95
Ook te bestellen als XXL carpaccio €19,50

Neusje van de zalm

Zomerse salade met gerookte zalm, asperges en gefrituurde garnalen €12,50

Oude koeien uit de sloot halen

Zacht gegaarde en dun gesneden Black Angus beef, gemengde sla en bitterballen van zwezerik en truffel €12,95

Japans grapje 😉

Keuze uit : Verse sushirol met komkommer en geflambeerde zalm of gefrituurde torpedo garnaal. €12,50

vegatarisch Als champignons uit de grond schieten

Champignons gegratineerd in romige kaassaus met crostini   €10,50

Geheugen als een garnaal

Krokant gebakken gamba’ s met seizoengroente in oosterse chili- soja saus €12,50

Proeverij De Kruidentuin | Proeverij van voorgerechten

Rundercarpaccio, verse sushi, gegratineerde champignons
en een romig asperge soepje
€14,95

Lik oe vingers

Van de “houtskoolgrill” gemarineerde en gegrilde spareribs (500 gr.) €11,50

 

Soepen

vegatarisch “T zonnetje in huis

Licht gebonden pomodori tomatensoep met croutons van knoflook €6,75

vegatarisch Het witte goud

Licht gebonden aspergesoep met stukjes asperge en kruidenolie €6,95

Hoofdgerechten

Een goede draai

Tournedos “Gegrilde Biefstuk van de runderhaas” (220 gr.) met gebakken ui, champignons en eigen jus €28,50

Het roer om

Lady tournedos “gegrilde biefstuk van de runderhaas” (180 gr.) met gebakken ui, champignons en eigen jus €25,50

Als het Kalf verdronken is

Gegrilde kalfs entrecôte op aardappelmousseline, ratatouille, kruidenjus en bitterbal van zwezerik en truffel €23,50

Op de hooizolder

Van de “houtskool” gegrilde Lamsrack met een jus van knoflook en kruiden €29,50

Een veeg uit de pan krijgen

Stoofpotje van black angus met aardappelmousseline applecompote €24,50

 

Hoofdgerechten van de houtskoolgrill

Mixed Grill De Kruidentuin

Luxe mixed grill van tournedos, spareribs en kalfsentrecôte €25,50

Oogje in ‘t Zeil

Gegrilde Hollandse runder ribeye met pepersaus (ca 300 gr.) €27,50
Onze rib-eye heeft een oogappeltje van smaakvol vet

Haasje repje

Gegrilde varkenshaas met champignonroomsaus €21,50

De Krachtpatser

Runder t-bone met pepersaus en kruidenboter (ca 550 gr.) €31,00

Grillmaster

Voor de echte vleesliefhebber, Twentse rib-eye black angus (ca 300 gr.) met pepersaus en kruidenboter.
Ook deze master heeft een oogappeltje van smaakvol vet €33,50

Fall of the bone

Van de houtskoolgrill gemarineerde spareribs met aioli knoflookmayonaise (ca 750 gr.) €20,50

Fall of the bone XL

Van de houtskoolgrill gemarineerde spareribs met aioli knoflookmayonaise (ca 1 KG.) €23,95

Oale boer’n hap

Krokant gebakken schnitzel in plantaardige olie met champignon, spek en ui €19,90

Al onze gerechten worden geserveerd met friet, warme groenten en verse salade

Als supplementen te bestellen

Bitterbal van zwezerik en truffel (3 st.) €4,95
Asperges met Hollandaisesaus en ei (5 st.) €7,50


Visgerechten

Boter bij de vis

In roomboter gebakken tongfilets met risotto en kaassaus €22,50

Uit de kombuis

Zacht gegaarde verse zalmfilet op asperges en Hollandaisesaus €24,95

Vegetarisch gerechten

Geen vis, geen vlees

Risotto, aardappelmousseline, saus van Grana Padano,
groente en een bitterbal van Old Amsterdam  €19,95

Al onze gerechten worden geserveerd met friet, warme groente en salade.

Desserts

Er geen chocola van kunnen maken

“Bombe” de kruidentuin op verrassende wijze gepresenteerd €8,50

Lemon Love

Trifle van lemon curd cheesecake met Bastogne crunch  €7,95

Afbrander

Crème brulee van vanille, aan tafel gebrand
met rietsuiker en vanille-roomijs €8,50

Op glad ijs begeven

3 bollen sorbetijs met aardbeiensaus en slagroom €7,50

Proeverij

Proeverij van lekkernijen uit eigen keuken €8,95

Desserts keuze menu

Dame blanche met warme chocoladesaus (los te bestellen €6,95)
Crème brûlée van vanille en vanille ijs
Lemon curd cheesecake met Bastogne crunch

koffie, thee of cappuccino

info@bistrodekruidentuin.nl | 0546 631 210 | Vinckenweg 83 | 7678 TA Geesteren